Clothing Accessories

Er skjørt så vel som kjoler uprofesjonelle?

Er skjørt så vel som kjoler uprofesjonelle? Hva om du har en leder som har en fast mening, den ene eller den andre metoden? Hva om du har en leder som forbyr deg å bruke kjoler så vel som skjørt, når andre kvinner på kontoret kan også gjøre? Leser et underverker …
Jeg har nylig startet en ny oppgave i en innovativ bransje, i tillegg til at kontorene våre offisielt er avslappet, men normalt bare rutinemessig uformell. Manageren min hater at jeg bruker kjoler så vel som skjørt. Hun fortalte meg at det å se feminint ut i arbeidsmiljøet er dårlig for karrierer, så vel som hun bare vil at jeg skal bruke denim eller khakis hvis hun er på kontoret, så vel som jeg bare kan bruke skjørt når hun reiser. Jeg har fulgt det i et par måneder med tanke på at hun virkelig var vedvarende med det, selv om andre kvinner på kontoret har på seg skjørt. Jeg er sikker Yokohama F. Marinos Skjorter på at skjørtene mine ikke er uegnet, de er grunnleggende arbeidsskjørt fra Macy’s så vel som Lane Bryant. Ingenting ruffly eller lacy heller.
Uansett forlater manageren min selskapet, men nå føler jeg meg usikker på klærne mine. Er det et dårlig skritt å bruke skjørt i tillegg til kjoler flere ganger per uke?
Wow. Ærlig talt, din tidligere manager virker utrolig frustrerende – spesielt forutsatt at andre kvinner på kontoret har på seg skjørt! Jeg kan bare anta at det er et personlig problem med deg (noe med stilen din irriterer henne) eller at hun er størrelse, enten det er bevisst eller ubevisst. (Den andre muligheten jeg trodde på etter googling besøkende As e -postadresse: Lederen følte seg truet profesjonelt av besøkende A, som allerede har en etablert, vellykket yrke – samt ønsket Sao Paulo FC Skjorter besøkende A for å se mindre ledelsesmessig.)

Uansett hva problemet: Jeg beklager at du måtte tilby med det, i tillegg til at jeg er glad for at manageren er på metoden hennes. Vi har snakket før om når feminine klær er uprofesjonelle, i tillegg til nøyaktig hvordan vi kan se ekspert på en avslappet atmosfære der mennene er i denim så vel som hettegensere, men ikke alle på en gang. Så la oss diskutere.
Kjenn kontoret ditt. Du oppgir at andre kvinner på kontoret bruker skjørt – nøyaktig hvordan er dine annerledes, om i det hele tatt? Bruker du dem med mye høyere hæler du har på deg med bukser? Er kvinnene som bruker dem i andre funksjoner enn du er (for eksempel mye mer senior eller mye mer junior/administrativ)? Å lese kontorkultur – i tillegg til å passe inn – er en avgjørende del av jobben din. Du trenger ikke å gi opp hele din personlige stil, men du må oppdage når du skal spille den risikofri-for mange år tilbake hadde vi en vellykket advokat for Goth-advokat på dette ekstremt emnet; Vi har på samme måte nylig diskutert nøyaktig hvordan klær bare “styrker” hvis de virkelig hjelper deg med å få makt. Uten å se kontoret ditt er det vanskelig for meg å komme med forslag, men når jeg hører “Creative Service Casual” tror jeg for en skjorte med flate støvler, for eksempel, eller en skjedekjole med en jeanjakke og et skjerf i stedet for en cardigan. Vi har snakket om nøyaktig hvordan vi kan flytte en konvensjonell garderobe til et avslappet kontor før.
En feminin stil er en ting; Å være i kostyme er en annen. Dette støy ikke som om det er et problem med besøkende A, men jeg vil nevne det kort. Hvis du har en tendens til en mye mer jentete stil-A-linjeskjørt, høye hæler, full sminke-krysser du kanskje linjen fra “kledd ut” til “i kostyme.” Spesielt være på vakt mot mye mer vintage stiler for kontoret.
Start sakte. Siden du har fulgt managerens rare “regler”, kan kontoret se på dette som en stilmodifisering – så begynn sakte. Bruk en kjole i uken, ikke alle kjoler. Se nøyaktig hvordan folk reagerer, hvilke kommentarer du får. På de dagene du ikke bruker skjørt eller kjoler, kjole opp buksene dine antrekk også – bruk en blazer med jeans, eller en feminin cardigan med khakis. (Noen av våre anbefalinger om å kle deg for en kampanje kan hjelpe deg med å bygge bro mellom denimgarderoben din, så vel som kjolen/skjørt garderobe.) Hvis du har et foretrukket par sko du har på deg med skjørt TSG 1899 Hoffenheim Skjorter eller kjoler, bruk dem med buksene dine I tillegg til å se nøyaktig hvordan det går.
Få en oppriktig andre mening. Hvis du etter noen ganger bruk av en kjole fremdeles føler deg ukomfortabel, kan du snakke med HR -avdelingen din eller en mye mer seniorkollega du er avhengige av for å gi deg en oppriktig mening. De forstår din tidligere leder, kontoret ditt, så vel som deg, slik at de kan være i stand til å gi deg mye bedre innsikt her.

Hva er tankene dine, leserne? Nøyaktig hvordan vil du klare dette (nå, i tillegg til å beholde den manageren) hvis du var i besøkende A’s sko? Tror du at kjoler så vel som skjørt kan være uprofesjonelle?
(Bildet: Hollywood 819, opprinnelig lastet opp til Flickr av Jessica Hartman Jaeger.)
—————
N.B. Disse materielle meldingene er ment å være en kilde til nabolagskommentar til et spesifikt emne, som besøkende kan søke med uten å måtte sile ut mange ikke -relaterte kommentarer. ogsånull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *