Clothing Accessories

Free of the Week – Steampunk Dragon

Steampunk Dragon av Joseph Luna
Ingen uke uten overraskelse fra freebies -delen, på tshirt factory.com. I en verden som konsumeres med fantasiverdener så vel som mytologiske skapninger, kommer vi til å tilfredsstille den renten av renter med en helt gratis illustrasjon, direkte ut av et eventyr. Det er en nærbilde av en steampunk drage, tegnet av Joseph Luna, med bidragende stil på vårt primære nettsted. Det som vanligvis selges til en pris av $ 30, denne uken kan du bare laste ned det gratis. Den spesielle lenken vil bli sendt umiddelbart til e -postadressen din, så vel som det handler om all den innsatsen du krever å gjøre for å få tilgang til det.
I artistenes ord selv er dragen en del av en digital serie, med tittelen Galaxy Battle. Denne karakteren er den av frelserne i galaksen, beskytter av alle skapninger. Fascinerende, når du på samme måte inspiserer hele serien med karakterer, som også fungerer akvarellberøring.
Nedlastingen vil inneholde en PSD -data med 17 ″ x 21 ″ samt 100 i oppløsning.
Gitt den begrensede tilgjengeligheten av kunstverket, burde du få det nå, fordi det vil komme tilbake til den typiske prisen, fra og med 13. juni.
Du kan sjekket ut her vil vilkårene for bruk, for mye mer informasjon.

0/5 (0 anmeldelser)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *