Clothing Accessories

Liste over nisje Spring Trends Selgere burde se ut for

Liste over nisje Spring Trends Selgere burde se ut for
22/04/2019, postet av Alanic Global
Alt er morsomt og spill når det gjelder trendy klær, men når alle begynner å bruke de samme antrekkene, har verdien en tendens til å øke med hver dag. Men så mye som kvinner elsker å pryde tidløse klær, i noen tilfeller kan trender være en fantastisk pust i bakken og bidrar til å legge til et tydelig preg av farger og poise. De som liker å kle seg ut i fantastiske trender, men som ikke liker konseptet med klonmote, kan faktisk se gjennom de andre mikrotrendene som er like populære og sartorial.

På grunn av behovet for friske motestykker produserer en av de populære tilpassede klesprodusentene til engros. Les derfor på bloggen nedenfor for å vite mye mer om stilene som er verdt bulkinvesteringen.
Bytt beige for mandarin
Vi vet at Beige kan være veldig stilig og passer det til kvinner på tvers av alle typer hudfarger. Men i det øyeblikket alle andre årtusenvis begynte å pryde det nøytrale utseendet, begynte ting å bli litt for kjedelig.

Derfor kan du velge den morsomme Tangerine -skyggen som minner oss om alle de islagte lollies i sommer. Du kan enten velge et maksimalistisk utseende ved å bruke en grøftekåpe eller starte med minimalistiske toner med en Tangerine beskåret topp.

Verktøyjakke er et stort ja!
Inntil for noen uker siden ville du finne kvinner som pryder det store blazerutseendet! Men nok med å style klærne dine som en pappa på 80 -tallet. Det er på tide at du tenker nyttig og velger den gode gamle verktøyjakken. Disse er ikke bare ideelle for den improviserte tursturen med søsken, men også for helge -bilturen med venner. Velg morsomme farger denne sesongen i stedet for å velge de jordiske tonene som er det tilsynelatende valget av massen.
Bli kvitt tie-dye for tapetutskrift
De som fremdeles holder seg til den psykedeliske 80 -talls retro -stilen, kan ta en pust i pust i vintage -utskrifter. Derfor kan du bla gjennom interiørorienterte design og velge det nye tapetutskriften. Dette trykket er subtilt feminint, men ideell for pryd i vårens solfylte dager.

Denne banebrytende designen er ideell for å lage ekstra-vanlige antrekk som kan brukes både som en formell så vel som en smart slitasje.

Lær kan byttes mot frynser
Borte er sesongen da Leather var til stoffvalg av kvinner. Nok av dyret avledet klær. Det er på tide at du velger en Coachella-esque vibe som vil hjelpe deg med å kanalisere din indre boho-estetikk. Du kan visne kanalen kan se på klærne dine eller velge poser. Uansett sørg for å komme med en uttalelse med den strimlede stoffstilen.
Quilted Shorts erstatter sykkelhorts
Siden det øyeblikket sykkelhortsene kom inn i markedsscenen, gikk folk helt ga-ga med den elegante athleisure-stilen. Det er sant at disse er kjempefine som et funksjonelt klesstykke, men du har ikke råd til å se ut som en maratondeltaker hver gang du går ut på gaten.

Bytt derfor disse tynne spandex -shortsene for et par vatterte shorts. Farger som olivengrønn og blå kan gi deg alle Indiana Jones -følene, men du vil likevel føle deg stilig og komfortabel med å pryde disse søte shortsene.

Forhandlere som ønsker å inkludere trendy kvinneklær i butikkene sine, kan komme i kontakt med en populær produsenter av privat etikett. Alt du trenger å gjøre er å bla gjennom det brede spekteret av klær og oppgi bulk trenger til hjelpeteamet ved å slippe en e -post om kjøpsbehovet.

Tagger:
klesmerke
kleslinje
Tilpassede klesprodusenter
Privat etikettklær
Produsenter av private etiketter
Engros tilpassede klær
Engros tilpassede klesprodusenter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *