Uncategorized

Beste grafiske konkurranser om våren!

Hei der, freaks! Hva er det med dere? Har det bra? Hvor i et innovativt humør! Og gutt, har vi noen gode kunstverk i vente for deg.
Når du surfer på internett, oppdaget vi noen virkelig gode grafiske konkurransekunstnere, så godt som vi bare ikke tåler å ikke dele informasjonen med dere!
Konkurranser er den aller beste metoden for å avsløre ens verdi. Dette blir sagt at vi forhåndsdirigerer deg den aller beste konkurransen om denne våren, etter vår mening. Så akkurat her er det:
CorelDraw Worldwide Style Contest
Alle dere korelentusiaster der ute! Akkurat her er din mulighet til å bevise ferdighetene dine så vel som rocke vektorutformingens verden!
CorelDraw -konkurranse
Firefox 4 Tshirt Style Challenge
Nok en utmerket konkurranse etter vår mening. Hva du må gjøre for denne? Målet med denne vanskeligheten er å produsere en unik stil som fanger essensen av Firefox 4.
Firefox T-skjorte
Verdens stil effektpris 2011
Worldwide Council of Sociations of Industrial Style (ICSID) avslørte verdensstileffektprisen, en genial så vel som interaktiv stilpris som er viet til å anerkjenne, styrke så vel som å stimulere sosialt ansvarlige stiljobber samt innsats over hele verden.
Grafisk konkurranse
1ndia Unity in Diversity Poster Style Contest

Design en plakat som du tror kan representere India globalt. Du kan låne fra hennes rike kulturarv for å avsløre visuelt hennes forskjellige aspekter. Plakaten din kan være ikonisk, symbolsk eller uttrykksfull. Du får fleksibiliteten til å finne opp dine egne metaforer som du føler kan representere nasjonen.
1. enhet i mangfold

Bare for kvinnestilkonkurranse

Deltakerne blir bedt om å style en husholdning av gjenstander (stol, lenestol, avføring, bord, lite bord) i metall for kontraktsmarkedet. Engasjementet er utelukkende tilgjengelig for kvinnelige designere. Traineer så vel som eksperter som er over 22 år kan delta. Det er ikke en aldersgrense.
Grafisk konkurranse for kvinner

0/5 (0 anmeldelser)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *