Uncategorized

Det er nå enkelt å finne en produsent for å lage dine skreddersydde produkter

å oppdage en produsent for å lage dine skreddersydde produkter
04/11/2018, utgitt av Alanic Global
Enten du lager produkter eller vil begynne en ny serie med designerklær, er det nødvendig å oppdage den ideelle produsenten for tjenesten din. Når du begynner på en nyskapende virksomhet, er en av de siste tingene du tenker på logistikk. Hodet ditt er fullt av farger, design, humørsplater samt konsepter for å spare mye plass for de mindre interessante tingene som produsentene, leverandører så vel som forhandlere som virkelig holder en tjeneste blomstrende.

Trinn å overholde for å oppdage de ideelle skreddersydde klærprodusentene
1. Tren ut hva du vil at den produsenten skal gjøre
Vil du at en produsent bare skal sette sammen materialer du har fått et mønster du har designet, eller vil du at den skal kildes materialer, produsere et mønster i tillegg til å sette sammen alt fra skissen din? Nå for tiden oppdager produsenter med skreddersydde stilprodusenter med å være enkel med bruken av håndfritt system så vel som mest nåværende datastyrt teknologi.
2. Gjør eksepsjonelt fullstendig forskning
Å få forslag fra dine venner, jevnaldrende eller nettverk er den aller beste metoden for å oppdage en pålitelig produsent av god kvalitet. Imidlertid er noen av de aller beste så ekstremt verdsatt at mange designere er avsky for å dele kontaktene sine. Begrens søket ditt, da du kan oppdage et distrikt som fokuserer på den skreddersydde stilen på plagglinjen din. Alternativt kan du se hengivne produserende nettsteder som kan hjelpe deg med å filtrere resultater.
3. Kort gir dine skreddersydde produsenter
Hold det så regionalt som mulig for å sikre at forsendelsen ikke er så mye av problemet. Sted er imidlertid ikke det eneste du må vurdere. De beste skreddersydde klærprodusentene dine vil ha erfaring med å lage den slags plagg så vel som garderobe du vil ha det laget, ved å bruke materialene du vil lage dem med. Inspiser hvilke områder den fokuserer på, så vel som hvilke maskiner det har.
4. Besøk dem
Etter at du har oppdaget alt det ovennevnte, er en see neste trinn – så vel som det er avgjørende for at du gjør dette. Selv om du har tilfredsstilt lederen på et messe, samt sett prøver av arbeidet deres eller utvekslet hundre e -postmeldinger, vil du ikke få en ekte følelse av stedet før du tråkker med døren. Det er nødvendig for designere å sjekke produsentene de vil jobbe med for å oppleve i tillegg til å forstå prosessen. På dette besøket, husk å gå over priser, rutiner samt minimum. På forhånd må du ha en forståelse av nøyaktig hvor mye du vil betale, samt nøyaktig hvor mye de vil belaste, så vel som dette er tiden å forhandle. Mye mer bestiller du, mye mer rabattpriser du kan benytte deg av.

Tagger:
Tilpassede klærprodusenter
Custom Garments Makers USA
Produsenter av tilpassede stilplagg
skreddersydde klærprodusenter
skreddersydde plagg USA

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *