Uncategorized

Chic treningsklærinspirasjoner samlet inn fra fit og sunne instagrammer

Elegante treningsklær Inspirasjoner samlet inn fra passform og sunne instagrammer
19/08/2018, postet av Alanic Global
Vi trenger alle en slags inspirasjon for å oppnå et bestemt mål i livet, ikke sant? Når det gjelder svette på treningsstudioet i timevis med drømmen om å få den perfekt passform og tonede kroppen, blir det mye lettere å oppnå det når vi har den rette kilden til motivasjon foran oss. Når de snakker om kvinner, er de usedvanlig sprø av mote, og det være seg å gå på kontoret eller til treningsstudioet, å ha på seg de mest trendy antrekkene blir viktig for dem, og det fungerer også som det beste motivasjonsaspektet å nå mot et bestemt mål.

Så hvis mote fungerer som mediet for å presse deg fremover mot treningsstudioet hver dag, hvorfor ikke holde deg oppdatert med de mest nye og trendy aktive klærstykkene? ? Grossistens treningsklær er ikke bare for å svette i stil, de er også en fantastisk måte å bære den populære athleisure -trenden, som dreier seg om å bruke gymklær til generelt hvor som helst og hvor som helst med en vri.

For å hjelpe deg, har vi overholdt noen av de beste utseendet som Fit Instagrammers flauntet nylig og så Drop Dead Fantastisk ut på Insta -bildene sine.
Sydende stridsvogner og spark
Kan du tenke på en treningsdag uten å se fantastisk og tomboyish, og etterlater den jentete avataren for en forandring? Hvis du gjør det, kan syklistens tanks kombinert med de elegante sparkene være det beste alternativet for å hjelpe deg med å oppnå denne silhuetten. Dette har selvfølgelig vært et av de trendende utseende i Instagram i disse dager.

Leggings og sportsbh -fusjon
I dag er det ikke mye mer myten om å ha på seg sports -bh som BH -er utbredt! Med den stadig skiftende moteverdenen ser også politikken og etikken ut til å endre seg, og følgelig er de svarte stiftet leggings toppet med fargerike bh, og de får det villedende utseendet til avlingstopper! Fantastisk er det ikke? Du trenger også de kontrasterende joggeskoene for å koble dette ensemblet opp!
Pasteller og hvitt: beroligende vibber
Toning ned utseendet er mulig i dag på treningsstudioet med fargene du velger. Fitness -freaks som poserer bilder på Instagrams blir identifisert iført mange hvite og pastellfarger i pink og gule, noe som gjenspeiler en beroligende og undertrykt effekt.
Uhyggelig og smart: alle grått
Spiller ingen rolle hvilke farger som kommer og går ut av det globale motescenariet, du kan aldri få nok av allsidig gråskygge. Så hvorfor ikke for et spesielt ensemble, prøv ut et par tee og strømpebukser, begge i grå farge? Smart og subtil!
Monokromatisk snikt-topp
Den monokromatiske fargekvoten for engros treningsklær vil aldri visne ut av motescenen, og dette kan forsterke noens moteerklæring doble måleren. Mens du får noe i svart leggings og hvit tank, må du sørge for at den svarte sportsbh-en din spiller en Peek-a-boo for å gi deg den største touch av hotness!
Meshy-mesh med fargepop
De ledende grossisttreningsklærprodusentene holder et strengt øye med de nylige motetrendene, og av denne grunn skaper kjepphesting av å ha på seg gjennomskinnelig netting absolutt en opprør i den aktive klær -stilgenren. Mange bilder lagt ut av Fit-Intagram-rusavhengige omgir med antrekk utsmykket med nettinnsatser og fargepop ved hjelp av de livlige joggeskoene eller kan være en lyshette eller et pannebånd!

Følg dermed disse Fit Instagrammers, og velg en motiverende silhuett i dag på treningsstudio!

Tagger:
Engros treningsklær
Engros treningsklær USA
Engros treningsklær
Engros treningsklærprodusenter
Engros treningsklær USA

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *