Uncategorized

Fem metoder for å forbedre fokuset ditt

sliter du med fokus på Englands herrelandslag i fotball Skjorter jobben (eller, hei, hjemme)? Hvilke forslag så vel som teknikker har du oppdaget for å forbedre fokuset ditt? Jeg søker alltid etter de aller beste metodene for å forbedre fokuset mitt, men fortsetter å komme tilbake til noen få ideer …
Lesere, hva er dine fineste forslag til nøyaktig hvordan du kan forbedre fokuset?
{Relatert: nøyaktig hvordan du fokuserer på arbeid}
1. Spis den frosken.
Jeg har ennå ikke sjekket ut boka (tilknyttet lenke) med nøyaktig samme navn av Brian Tracy, men jeg liker virkelig ideen: uansett hva du utsetter mange – din “frosk” – få det gjort aller første om morgenen . Som i: Spis frosken. (Halvparten av teknikken her er å forstå hva frosken din er!) Når frosken er ute av veien, oppdager jeg at mitt mentale fokus er mye bedre – eller i det minste jeg er helt fri til å utsette på annet.
{Relatert: Nøyaktig hvordan du fokuserer når du jobber hjemmefra}
Denne publiseringen inkluderer tilknyttede lenker, så vel som Corporette®, kan foreta provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mye mer informasjon, se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!
Seks utmerkede bøker om produktivitet, rad A: hvit / blå / gul // rad 2: grå / miljøvennlig / hvit

2. Forsøk bare å fokusere på små stykker tid
For eksempel 25 minutter hver gang (også kalt Pomodoro -metoden, som vi har diskutert med andre tidsadministrasjonsteknikker i tillegg til nøyaktig hvordan du kan maksimere dine mange produktive tider på dagen).

3. Snu musen
Alternativ 2: Corinthians Paulista Skjorter Kom deg helt fra datamaskinen. Jeg tror virkelig at musen er roten til halvparten av fokusproblemene mine – hvis jeg snur den (så den er på ryggen), slå den av eller eliminere den fra skrivebordet mitt, kutter den ned på min nesten pavloviske reaksjon på Gå inspiser Facebook når det er en mental pause.
{Relatert: Våre fineste utøvende arbeidsforslag så vel som triks}
4. Bruk bestemte dingser for bestemte ting.
For eksempel, hvis du krever å sjekke ut en haug, i tillegg til å ikke skrive ut hva Lesing, enten det er en Kindle, en gammel iPad eller ett nettbrett til.

På et tilhørende notat – jeg oppdager ofte at jeg er mye mer produktiv som forfatter når jeg tar Bluetooth -tastaturet mitt, i tillegg Valencia Skjorter til å jobbe på iPad -en min (iPhone vil også fungere i en klype, som om jeg er på et fly så vel som bare har litt skrivebordsområde foran meg).
Før iPad -en min ville jeg komponere langhånd når jeg virkelig trengte å fokusere – iPad er mye bedre siden den får teksten på skjermen (ingen krav til å ansette noen å skrive den inn for meg, eller kaste tid på å gjøre det selv), men siden Det er ingen mus, jeg blir ikke distrahert.
{Relatert: Nøyaktig hvordan du begrenser screentime}
PSST… Følg med for noen av våre foretrukne verktøy for å hjelpe oss med å håndtere tiden vår, fokus, samt ellers holde deg produktiv!
5. Blokker spesielle distraksjoner, som spesifikke nettsteder.
Jeg har skrevet før min lignende for Leechblock – nå som jeg er på Chrome mye mye mer, har jeg en tendens til å bruke Chrome -appmorfinet. Jeg har en tendens til å aktivere meg selv 3 minutter hver gang på nettsteder som Facebook, men du kan angi nøyaktig hvordan du vil.
Lesere, hva er dine fineste forslag for å forbedre fokuset ditt?
Gjeldende bilder gjennom sjablong. Opprinnelig forestilt seg (2015): Frog Burns, opprinnelig lastet opp til Flickr av Tilley 441.
Denne publiseringen inkluderer tilknyttede lenker, så vel som Corporette®, kan foreta provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mye mer informasjon, se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!

Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet markedsføringsprogram utviklet for å tilby et innebærer for oss å lage kostnader ved å koble til Amazon.com så vel som tilknyttede nettsteder.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *