Uncategorized

Populære tee -skjorter stilstiler for kvinner

tee -skjorter med karakter har ofte overført en melding til folk rundt. Meldingen er i nær tilknytning til brukerens personlighet, livsstil eller bare humøret hans på den bestemte dagen. Mange av tiden, meldingen er umiddelbart. Dette gjelder både både for barn og jenter. Ethvert individ kan skille en skater fra en rocker eller en nerd fra en punker, forskjellene er enorme. En grunnleggende tee -skjorter med en viss stil er nok, i tillegg til at du allerede er en del av en gruppe. Selv om folk oppgir at kvinner er for kompliserte, kan en grunnleggende tee -skjorter hjelpe oss med å dechiffrere litt av sitt mysterium. Akkurat her er en kort liste over mange fremtredende jenters tee -skjorter stilstiler. Hvilken stil er du inne på?
1. Bedårende stil – livlige stiler er hovedalternativet for kvinnene som liker den søte stilen. Dette er den mest feminine stilen, preget av pene, morsomme, skjønnhetselementer.
Karakteristiske elementer: Mange farger, lyse, mye rosa, dyr, bitmonstre, babyer, sommerfugler, kattunger, bånd, kawaii, kinesiske ting, etc.
Populære merker: Hei der Kitty, Ed Hardy, Original Fake, Bape, Permanent 21, Icecream, Superfishal, etc.
Iskremklærfiskeklær2. Punk -stil – på samme måte kalt Pop Punk -stil, siden dens mest aktuelle avledninger så vel som påvirkninger, så vel som dens sexigere tendenser, punk -stilen definerer kvinner med et tankesett som ønsker å komme med en uttalelse med klærne. Foruten den opprørske betydningen, har punk -mote endt opp med å være så stor i det siste, noe som får mange kvinner til å bruke punkklær uten noen form for forbindelse med punk -troen så vel som livsstil.
Karakteristiske elementer: hvite, svarte, rosa så vel som røde farger, skjeletter.
Populære merker: Bleeding Star, Skelanimals, Darkside, Tshirt Hell, SmartPunk, etc.
blødende stjerner klærteabsurd klesdarkide klær3. Goth Style – Denne stilen har startet som en moteopprør mot alle søte, diskotek, fargede klær og skildrer en mørk livsstil.
Karakteristiske elementer: Svart som primærfarge, religiøse eller okkulte temaer, viktorianske, sykelige eller erotiske elementer, vampyr ting.
Populære merker: Spiral, Emily The Strange, Blac Label, To Die for, Sinful, Razamataz, Alchemy Hothic, BioWorld, etc.
Emily de rare klærne klær4. Metropolitan -stil – på samme måte kalt gjeng eller skate -stil, den er ekstremt fremtredende blant jenter, selv om denne stilen er overveiende for guttenes mote.
Karakteristiske elementer: metropolitiske skrifter, skatere, graffiti, livlige design.
Populære merker: DCMA, Ctrl, Vans, Zero, Mystery, Bleeding Star, etc.
DCMA Clothingctrl plagg
5. Creep Style – Denne stilen er mye mer sikker for kvinner med en sykelig tilknytning til skrekk. Denne krypstilen er sikker på at mange black metal -band som bruker som tee -skjorter stiler for albumene sine apokalyptiske bilder.
Karakteristiske elementer: blod, zombier, skremmende skapninger, forferdelige monstre, tarmer, blodbad.
Populære merker: Creep Street, Electric Zombie, Bleeding Star, Iron Fist, Sacred Clothier etc.
Creep Street Clothingsacred Clothing
0/5 (0 anmeldelser)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *