Clothing Accessories

Vintage Magazine Covers – The Shadow

Jeg forstår ikke om dere, men jeg liker gamle dager. Hvem har lest denne bloggen i lang tid nå, har lagt merke til at jeg absolutt elsker gamle dager så vel som hva som helst angående denne saken.
Nettopp grunnen til at jeg i dag trodde det ville være en god ting hvis jeg ville presentere deg en spesiell favoritt av meg, skyggen! Grafikken, selv om den er laget på 1930 -tallet, har en metode for å få deg til å føle deg. Grafikken til den tider hadde sjel. En hel del sjel! Siden det som ble tegnet så vel som dette, innebar mye!
Skyggen er en samling serialiserte dramaer, opprinnelig i masseblader, deretter på 1930-talls radio så vel som i et bredt spekter av medier, som overholder utnyttelsene av tittelfiguren, en kriminalitetsbekjempende årvåkenhet med psykiske krefter. En av de mest kjente masseheltene på 1900-tallet, har skyggen blitt omtalt i tegneserier, tegneserier, TV, videospill, samt minst fem bevegelsesbilder. Radiodramaet er godt husket for de episodene som ble uttalt av Orson Welles.
Jeg tror at dette er en god metode for å starte de grafiske bildene. Vi forstår at de gamle dagene har vært ekstremt produktive på denne måten. Fremtiden til disse bildene er nettopp vektorbildet! I dag har vi innovasjon så godt som vi har det vi liker å kalle … futuristisk kunst.
Men frem til vi overrasker deg med noen nye vektorkunst, la oss se hva forgjengerne våre brukte til å lage.
Jeg presenterer deg noen fantastiske vintage magasinomslag for skyggen:
Skyggen dekker den skyggen dekker den skyggen dekker skyggen dekker skyggen dekker skyggen dekker den skyggen dekker den skyggen dekker den skyggen dekker skyggen dekker skyggen coverow coverow dekker det
0/5 (0 anmeldelser)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *