Clothing Accessories

Kjendisinspirerte antrekk ideer for dressup i sørindisk stil

Kanjeevarams, silkene, lange skjørt med kotis, en hel masse gullsmykker, gajras og for ikke å glemme en bindi er stiftene til et vanlig sørindisk utseende. Rik, stilig og en smule konservativ Våre kvinner fra sør minner om den sanne indiske skjønnheten.
Med en plutselig bølge i popularitet, Feyenoord Skjorter har den viktigste sørindiske kjolen gripet alt søkelyset, og til og med glitterbyens skjønnheter velger å gi utseendet ganske ofte.

Her er en liste over Bollywood -skjønnheter som kledde ut sørindisk stil mange nylig.
Bollywood -skuespillerinner i South Indian South Indian Look, 2017
Rasika Duggal
Rasika Duggal ga oss litt inspirasjon til Onam -festivalen. I en hvit rå mango saree foret med rike smaragdstriper hadde Rasika Duggal et elegant sørindisk utseende. Rasika, som oppgraderte antrekket sitt med passende Golden Jhumkas fra Sangeet Boochra og en halv AZ Alkmaar Skjorter gajra, stjal ganske enkelt hjertet vårt. Ikke gå glipp av den hvite bindien.

Rakul Preet
Rakul Preet fortsetter å overraske oss med utseendet sitt stylet av den Andhra -baserte stylisten Neeraja Kona. Mens hun promoterte sin siste utgivelse, flaet Rakul Preet sin sørlige stemning iført en krem pyntet lehenga -sett Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter fra huset til SVA. Hennes lange pledd, utsmykket med et par roser er alt søtt. Denne skuespillerinnen fullførte sitt salgsfremmende utseende med et par musaddilale øreringer.

Lakshmi Manchu
Iført en Shilpa Reddy drapert Kurta satt i lyse kontraster av lilla og rød, kjendis -TV -programleder, fanget Lakshmi Manchu all vår oppmerksomhet. Å legge mye flere stjerner til den sørindiske dressupen hennes var utsøkte gullsmykkestykker fra huset til Vasundhara Diamond Roof. Kredittrapporter til stylisten Shweta Malani, som forseglet utseendet med en liten bindi.

Kajal Aggarwal
Ved lydutgivelsen av hennes kommende utgivelse i Hyderabad, kledde stylisten Ami Patel opp musen sin den sørindiske stilen. Draperer henne i en spesiell Kancheepuram Red Silk håndvevd veving med Bunny Print, fra etiketten Madhurya Creations. For å fullføre utseendet til perfeksjon forseglet Kajal sine lokkene med en gajra, et par Jhumkas og en bindi.

Namrata Shirodkar
Tidligere skuespiller, modell, frøken India og partner av Andhra -superstjernen Mahesh Babu ga oss et hyggelig elfenbenutseende nylig, iført et sett fra designeretiketten Sukirti og Akriti. Namrata toppet antrekket sitt med tunge uttalelser.

Shriya Saran
Shriya klonet det ideelle sørindiske brudeutseendet i en fotoshoot for VRK Silks. En dynamisk sennepsdrape overdrevet med lysende smykkestykker hadde Shriya som ikke så mindre ut enn en gudinne.

Sridevi
Sridevi og hennes saree soirees er de sikre vinnerne i denne forsøket med å kle seg den sørindiske stilen. En av hennes nylige opptredener emulerte mye mer av et tilfeldig saree -blikk fra husholdningene ned sør. I en gul rå mango saree med en lilla trykt puffbluse, gjorde Sridevi mye søthet til saree -historiene.

Adah Sharma
Hvis du valgte å flagre litt hud i din sørindiske avatar, så var Adah Sharma din inspirasjon. Adah hadde på seg den lyse kamelprint lilla silke fra Singhania’s med en rød off take on bluse, og brakte et nytt liv til kjolen hennes.

Vidya Balan
Vidya Balan minnet oss om de unge jentene fra den sørlige halvdelen av landet som løper rundt og hadde på seg de vakre skjørtene sine med lange Kotis. Iført et lignende utseende fant vi skuespilleren Vidya Balan nylig. Vidya ga et knallrødt Koti med et trykt sennepskjørt fra House of Diaries of Nomad, og sørget for et nydelig utseende. Stylister på hvem som hadde på seg det da stylet holdt tilbehørsspillet for å minimal pryde antrekket med et par lange jhumkas fra Inayat.

Når vi tar en signal fra disse antrekkideene, vedder vi på at du vil oppgradere din sørindiske stilkledning på den trendende måten.
Bilder Kilde: Instagram

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *