Uncategorized

August Big Graphic Bundle fra Creative Market – $ 39

Creative Market’s $ 39 Graphic Bundle
Vi er i begynnelsen av den andre uken i måneden, og det indikerer at det er på tide med det nåværende Creative Market Graphic Bundle.
I august kan du ta $ 39 ut av budsjettet og investere dem i et utvalg av fine digitale ressurser til en verdi av $ 1.556. Det er 90 produkter inkludert, så ikke bare vil prosjektene dine ha lagt til kvalitet, men du vil kunne skape mye mer på kortere tid. Denne typen bunter er dedikert til fotografer, illsutratorer, webdesignere eller markedsføring av reklamer som trenger å spare tid og penger på profesjonelt arbeid for både små og store selskaper.
Blant butikkene som er inkludert i salgsfremmende pakken er Prepress Toolkit. Mange av dere vil finne materialet sitt veldig gunstig fordi de spesialiserer seg på klær, mockups for å være mye mer nøyaktig. Det er hettegensere, Panel & Trucker Caps, kvinnes singlett og t-skjorter, selvfølgelig.
Å få denne pakken sparer deg 97,4%, litt av alt fra hver kategori. Pluss de normale ekstra 3 freebies, låst opp når du deler lenken på sosiale mediekontoer. Som vanlig er det en konvensjonell lisens på de digitale produktene, og WordPress -temaene er lisensiert under GPL.

0/5 (0 anmeldelser)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *