Clothing Accessories

Bør du noen gang ansette en venn?

Ansette venner: ja eller nei? Varierer svaret ditt hvis du ansetter en god venn til å være en kollega/lik kontra å ansette en assistent? Vi har snakket om å intervjue med venner, men ikke omvendt situasjon, ansette en venn. Besøkende M lurer på …
Jeg jobber med et lite lovgivningsfirma. Jeg er ganske junior, men jeg har en betydelig mengde innspill til beslutninger om virksomheten. Vi har ikke en HR -avdeling eller en formell ansettelsesprosess. Vi blir ganske hektiske så godt som jeg tror det er på tide å ansette en ny assistent for å hjelpe oss med å styre arbeidet. En venns kjæreste flyttet nylig til byen vår, i tillegg til at de har erfaring med å jobbe som assistent i et ekspertmiljø. Jeg tror på å spørre henne om hun ville være interessert i oppgaven – jeg forstår nøyaktig hvor vanskelig det kan være å oppdage en flott oppgave i en ny by så godt jeg forstår at hun er kvalifisert, så jeg vil være glad for å hjelpe henne, så vel som tilfører noen som Racing Club de Avellaneda Skjorter er sympatisk og kompetent til vårt personell i prosessen. Er det alltid et dårlig konsept å ansette US Sassuolo Skjorter en venn?
Interessant spørsmål, M. Det er to ting som bekymrer meg for denne situasjonen. Først: Hun er vennens kjæreste – ikke vennen din. Du forstår ikke om/hvordan ting vil ende mellom dem, eller nøyaktig hvor vanskelig det kommer til å bli hvis du må velge sider.
Den andre tingen er at hun vil være assistent – og det å være gode venner med ansatte kan få type grumsete, spesielt for kvinner. I dette tilfellet er det to hensyn her – først, hvis du så godt som hun er venner rundt kontoret, kan overordnede dine begynne å se deg som “en av jentene”, som ikke kommer til å være bra for din karriere. For det andre, hvis du forstår denne personen nok til å la håret ned rundt henne, sosialt, vil det være litt vanskelig å gi henne oppdrag i tillegg til å oppføre seg som en manager hos henne. (Tross alt krever du å bli respektert, ikke likt.) Det må være en viss skille mellom arbeid så vel som livet – så vel som for meg er dette metoden så vel som lite plass.

Lesere, hva Rangers FC Skjorter er tankene dine – vil du noen gang motivere en god venn til å søke på en administrativ/sekretær setting på arbeidsplassen din?
PSST: Vi har snakket før om å bruke gode venner til nettverk, i tillegg til å konkurrere med gode venner om jobber.
Denne publiseringen inkluderer tilknyttede lenker, så vel som Corporette®, kan foreta provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mange flere detaljer se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!
Avbildet: Nye fineste tisper sett med vennskapshalser, som tilbys fra Etsy Seller Guiltyeocrc for $ 4,50.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *