Uncategorized

23 enkle forslag samt hus rettsmidler å bli kvitt under øyne rynker

øyne er en gave til menneskeheten så vel som en besittelse også. Imidlertid kan rynker under øyne ødelegge selv det vakreste ansiktet. Er du bekymret for rynkene under øynene som får deg til å se alderen ut, selv om du er i de lyse 20- til 30 -årene?
Hva kan være grunnen til disse rynkene? Er det lang arbeidstid eller livsvaner? Eller de voksende årene?

Det er vanskelig å peke på en grunn, faktisk.
La oss gå trinn for trinn i avkoding under øyne rynker:
Hva er under rynker?
Kland det på UEW som stjeler ungdommen din så vel som jevn hud.

Kall det smilelinjer, kråker føtter eller bare øyne rynker, de begynner alle å se synlige ut når du er 25+. Men hvorfor dukker disse linjene opp? Det er siden kroppen din mister evnen til å erstatte proteinene – kollagen så vel som elastin som er gode kompiser – de holder huden din elastisk, dynamisk så vel som smidig.
Hvordan er ‘fine linjer’ forskjellig fra Under Eye Rinkles (UEW)? Fine linjer etablerer først, så blir de til dypere linjer, som kalles rynker. Både rynker så vel som fine linjer slår seg sammen og utløser rygger eller bretter rundt øynene, og får deg dermed til å se alderen så vel som mindre attraktiv. Sukk!

Ønsker du ikke at du var en ‘baby’ når igjen? Ingen rynker, ingen bretter, bare myk så vel som spedbarnshud.
Årsaker til under øyne?
Det aller første så vel som fremst du krever i kjøp for å kjempe mot UEW, er å forstå nøyaktig hvordan du gjør det riktig. Det må være best første gang. Ingen rettssak. Husk at hudområdet under øyet er ekstremt følsomt. Så ingen hanky-panky!

1. Aldring
Når du eldes, vil rynker begynne å utvikle seg. Huden under øyet blir tørr og tynnere med årene, samt har en tendens til å miste elastisiteten.
Til og med ‘overgangsalder’ er en av de mest betydningsfulle triggerne av rynker under øyne. Hvorfor? siden ‘østrogenreduksjon’ som ender opp med å påvirke kollagen så vel som elastin i huden.

Strekke eller støpe ansiktet ditt? Rynker, ler eller myser? Hudelastisiteten din er bundet til å lide. Det som vil overholde er øyet rynker.
4. Soleksponering
Det er ikke mulig å holde seg borte fra solen. Reduser imidlertid din eksistens under den, spesielt I topptimene (si fra 10 til 15). Eller når du bor på ‘tørre’ steder (som North så vel som Vest -India), der somre ødelegger en ødeleggelse med huden din. Brutalt!
5. Dårlig ansiktshudpleie
Ansiktshuden vår er følsom og dyrebar. Det er grunnen til at det må bortskjemte så vel som fuktighetsvis Urawa Red Diamonds Skjorter godt-enten det er brutalt sommer eller biter kalde vintre.
Fuktighetsgivende når det hoppes opp dukker opp i typen aldringslinjer samt rynker på avtale med så vel som under øyne. Tørrhudede sjeler etablerer rynker raskere enn de med fet hud.

6. Ernæringsvaner
Ikke spise riktig eller unngå mat? Eller gå for all mulig kjempegod søppelmat som oppfyller smakskravene dine? Skadene kan dukke opp i typen aldringslinjer eller rynker.
7. Stress
Lider av lang arbeidstid eller søvnmangel? Eller uønsket press fra familien, sjefen eller noen irriterende gamle helse- og velværeproblemer? Spenningsnivåene dine Portugals herrelandslag i fotball Skjorter kan bli sammensatt i tillegg til å vises som aldringslinjer så vel som rynker.
8. Genetikk så vel som arvelige faktorer
Hvis moren din så vel som storslått mamma skilte seg ut for sjarmen deres (på nøyaktig samme tid-irriterende alderslinjer så vel som rynker), er mulighetene dine gener som har fått deg de irriterende rynkene under øynene.
Situasjonen ser dårlig ut. Som alltid vil hus rettsmidler komme til unnsetning. La oss oppdage hvordan.
Her er listen over naturlige midler for under rynker hjemme:
La oss gå denne essensielle listen:
1. Ricinusolje for under rynker
Forsto du at ricinusolje var en av de eldste anti-rynkebehandlingene? Den blir raskt absorbert i huden, og det er derfor den brukes mye mer i moderne industrielle hudkremer.
Fremgangsmåte:
For det første, rengjør din avtale med avtale med rensemiddel.

Så klapp avtalen din med tørr

Vatt en bomullssfære med økt vann eller typisk vann. Dab det over ansiktshuden din

La toneren tørke opp i ansiktet ditt

Hell en reduksjon av ricorolje på håndflaten din

Få din pinkie -finger til å påføre oljen på under øyeområdet

Oljen blir absorbert i løpet av 5 til 20 minutter

Tips: Om natten påfør ricinusoljen på nytt til ditt under-øye-område for å få ytterligere fuktighetsgivende fordeler.
Merk: Villarreal CF Skjorter Ricinusolje beskytter også huden din mot forurensningseffekter, mens den fukter den delikate huden under øyet.

2. Olivenolje for under rynker
Under øyehud er et av de mest delikate områdene i ansiktet ditt. Rutinemessig påføring av olivenolje hjelper unngå fuktighetstap (og det er grunnen til at olivenolje er en av de aller beste fuktighetskremene for å avtale med huden). .
Fremgangsmåte:
Smelt 1 ts bivoks, 1/2 ts kakaosmør samt 3 ts olivenolje i mikrobølgeovn

La det avkjøles.

Sett nå 2 ts rosevann i den

Rør det til Manullnullnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *