Uncategorized

6 Denim Fashion Trends 2016 for å etterligne

Visste du at denim er her for å bli for alltid? Ja, det vil aldri gå ut av moten. Denim-jeans har vært vår favoritt gjennom tidene, som kan kobles sammen med alle typer antrekk. Har garderoben din denims med de siste trendene? Hvis ikke, er det på tide å øke denim -jeans til de siste Jeans -trendene for damer. Rotete så vel som grungy utseende har allerede vært i trenden fra de siste to sesongene, så har den nødlidende denim! Vi har flere moteoppdateringer for deg i denim.
[Les også: Diesel lanserer “Denim Master Studio”, samt tar oss med en Jolly Jean -tur]

Ta en titt på de seks beste denim Fashion Trends 2016 som ble sett på noen av denim -moteshowene for denne sesongen:
1. Flamboyante blussede jeans
Bredde fakler ved jeansens bunn var trenden på 90-tallet. så vel som det er tilbake igjen i markedet! Damer har elsket denne denim-jeans mye i to-tonet blues til indigo fargetoner. Det har vært den mest pålitelige denimsilhuetten for mennesker i alle aldersgrupper.
Her er hva Vogue sier om trenden:

90-talls jeans kommer tilbake på en stor, slouchy, bred ben. Vi snakker Raver/Skater Girl, men mer raffinert enn – ikke så gal som JNCOs, men fremdeles berører den nostalgiske nerven. ”

2. Elegante beskjærte jeans
De beskjærte jeansene eller ankellengdeavlingene er komfortparene å gli inn i disse sommermånedene. Det tilfører en lekenhet til ens personlighet. Ankel-lengde beskjærte jeans er en av de beste denim-jeanstrendene i 2016.
PEGGI JEWELL, visepresident for Design & Merchandising, 7 for hele menneskeheten delte med glamour

“Ankelbesettelsen min har det velfortjente øyeblikket nå som den beskjærte støvelen og beskjæringen rett er viktige passform.”

“Hvis du ikke allerede har prøvd det uferdige utseendet, er det nå tid.”
Så er du klar til å styre denim -moteshowet?

4. Blend i denimkjoler
Denim handler ikke om jeans! Det ser like grungy så vel som elegant ut i silhuetter som kjoler, nedkjørte denim kort skjørt eller langt skjørt. De gjør et raseri i denim Fashion Trends 2016.
Chloe Lonsdale, nyskapende direktør for MIH delte med Whowhatwear
“Våren handler om denim utover bare et par jeans. Du er helt på trend med en fantastisk denimkjole eller retro-knapp-ned denimskjørtet denne sesongen. ”
[Les også: Hva skal jeg Argentinas herrelandslag i fotball Skjorter ha på deg med en denimkjole?]

5. Fet i trykte og pyntet jeans
Å ha på seg trykte SC Braga Skjorter eller pyntet jeans er en av de kuleste denim -jeanstrendene i 2016. Selv om de alltid har Costa Ricas herrelandslag i fotball Skjorter vært tilgjengelige, ble de bare opp i rampelyset for denne sesongens trend.

6. Oserstil i optisk-hvitt denim
Er du lei av denim i blå og svarte fargetoner? White denim er for tiden i raseri. I tillegg til det, vil White være den mest trendy stilen til somrene.

Vi har sett noen få kjendiser, som har hatt de siste denim -motetrendene i år
Florence Welch i trykte jeans

Kendall Jenner i Distressed & Raw Hem Jeans

Gisele Bundchan i fakkel og frynsede hem jeans

Selena Gomez i sine rå hem jeans

Alessandra amborosio i beskjærte jeans

Alessandra amborosio i hvit denim

Elle Fanning i Fringed Denim

[SC: MediaD]
Lily Collin i knapp ned skjørt

Irina Shayk i hvite denimshorts

Don disse siste denim -motetrendene 2016 for å vise din kjærlighet til den mest elskede delen av garderoben din, dvs. denims! La oss få vite hvilken trend du skal til Flaunt i år!.
Bilder Kilde: Popsugar.com, HarpersBazaar.com, Vogue.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *