Clothing Accessories

Reimagining Art As Popular Cartoons – Instagram Style Vanskelighetsgrad

Originaltegninger i populære animasjonsstiler
Det bringer alltid et smil til ansiktene våre for å se standard illustratører mestre verktøyene sine så kunstnerisk med minutt presisjon, og minner oss om hvor alt begynte, før det var Photoshop eller Illustrator. Å tegne med penn på papir så vel som digital tegning er ganske unike prosesser. Det er snarere noe uvanlig å finne når du for eksempel vil skifte fra skisseboken til en Wacom.
Det er grunnen til at det å fremme litt “penn på papir” -kunst er et mye fortjent håndverk som vi vil at du skal feire.
Hva utløste oss til å gå over det? Den geniale publiseringen av en 17 år gammel Instagramer Autumn Massaquo, en London-basert trainee som introduserte en vanskelighetsgrad for alle på Instagram, gått sammen med av hashtaggen #StyleChallenge, tydeligvis.
Det det trenger fra både artister – både eksperter og amatører – er å trekke en karakter i sin egen stil, så vel som deretter tegner den i stil med populære tegneserier, som The Simpsons, Power Puff Girls, Disney, husholdnings fyr, erfaring Tid så vel som alt annet deres ferdigheter tillater. Hun vil da fungere det aller beste av dem på sin profil av over 80 000 kunstelskende tilhengere.
Vanskeligheten hadde et bemerkelsesverdig sosialt resultat, som forventet på en så fremtredende app. Ser mange innleveringer hun valgte, viser det akkurat hvor mye ferdigheter det er tilgjengelig som vi ikke hører om. Dette er en utmerket sjanse til å finne så forskjellige stiler med en utmerket evne til å tilpasse seg så vel som redesign.
Vi valgte noen få av dem så vel som vi motiverer deg til å bli med i denne vanskeligheten, i tillegg til å dele dine bemerkelsesverdige ferdigheter med verden.

0/5 (0 anmeldelser)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *