Uncategorized

En situasjon for belteposer + den mest fleksible (og overraskende!) Passer på verden

bukser (jumpsuit!): Veronica Beard (også tilgjengelig her, rimelig alternativ her og her) | Blazer: Veronica Beard (også tilgjengelig her, lik her) | Skjorte: utsolgt, lik her | Sko: Stuart Weitzman (lignende økonomisk alternativ her, her og her) | Veske: Se av Chloe (også her) | Briller: Garrett Leight

Som antydet i gårsdagens mandagsnotat, forstår du at jeg elsker belteposemønsteret denne sesongen. Hvis du bryter ut i elveblest som tror at mors pinlige fanny -pakker kommer tilbake, har du ingen frykt. Dagens belteposer er elegante, moderne tar på seg den gnarly nylonhodepinen som du kanskje har sett å vokse opp så vel som, spesielt når du brukes i den naturlige midjen, kan doble som nydelige midje-pinchers så vel som praktiske gjennomføringer. Fra et komfortperspektiv følte jeg meg som en ny dame som gikk rundt helt håndfri [Sett inn Will Ferrell “Jeg forstår ikke hva jeg skal gjøre med hendene mine” -vitsen her].

Som diskutert i går, hvis du er usikker på om du kan trekke av denne trenden, er see av Chloe-veske jeg bruker i dag en fantastisk pose til å begynne med, siden du også kan bruke den som en krysskropp eller skulderveske også (Som du kan se her på Shopbop). Det ser også ut til at denne bedårende belteposen av Kate Spade tilbyr nøyaktig de samme valgene i flere klær, så vel som begge posene er nydelige så vel som fleksible uavhengig av nøyaktig hvordan du bruker dem. Spesielt med varm værforhold så vel som sommerreiser som kommer opp, liker jeg konseptet om å kunne kaste sekken min rundt midtseksjonen når jeg går med flyterminalen eller til og med dans om natten i tillegg til å ville være håndfri.

Beltepose til side, jeg må gi en stor rop til denne stripete Veronica Beard -drakten. Du kan ikke fortelle på disse bildene siden jeg har stylet det med en lang hvit silketunika, men buksene er ikke bukser – de er en jumpsuit! Jeg er helt slått med toppen av å skissere i tillegg til at jeg ikke kan vente med å bruke denne jumpsuit -soloen når temperaturene begynner å stige. Imidlertid føler jeg at jakken så vel som jumpsuit sammen virkelig tilbyr den ultimate dag-til-natt-duoen, Amiright? Jeg kan ikke vente med å bruke dem denne sommeren med Fit-jakken på dagen på kontoret, så vel som da denne nydelige jumpsuit-soloen når jeg tar tak i blandet drikke i vannkanten med kjærester.

Selvfølgelig har du også valget mellom å bruke dem som jeg gjorde i dag med en tunika -bluse lagdelt mellom fitjakken så vel som jumpsuit også. Jeg valgte dette utseendet bare siden det var litt kaldt ute, ønsket tilleggsdekningen, i tillegg til at de virkelig likte det lagdelte utseendet. Uansett har du valg på alternativer! Og hvis (som meg) din “Summer Bod” ikke er ganske forberedt på prime time, ikke klarer ikke å huske nøyaktig hvor utrolig slanking og forlenge disse sterke vertikale linjene er.

Hva mer kan jeg si? Det er raskt en av mine foretrukne passformer noensinne.

Bukser (jumpsuit!): Veronica Beard (også tilgjengelig her, rimelig alternativ her og her) | Blazer: Veronica Beard (også tilgjengelig her, lik her) | Skjorte: utsolgt, lik her | Sko: Stuart Weitzman (lignende økonomisk alternativ her, her og her) | Veske: Se av Chloe (også her) | Briller: Garrett Leight

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *