Uncategorized

Hvordan blande høyt så vel som low-end mote

Hei elsker, fornøyd fredag! Det føles som denne uken eller sommeren generelt i å gå veldig raskt. Jeg er i mellom forberedelsene til husholdningen vår, samt å få ungdommene forberedt på tilbake til skolen. Kan du tro at vi allerede snakker om skolegang? Jeg har nylig valgt opp disse marineblå adidasene, så vel som hvite/svarte joggesko for Nolan for det nye institusjonsåret, så vel som jeg Manchester City Skjorter fremdeles krever mye mye mer kjøp å gjøre før institusjonen starter i slutten av august. I mellomtiden nyter jeg fortsatt de siste ukene av sommeren i denne nydelige blomsterprintommeren. Denne blomsterprintkjolen er under $ 90, så vel som trykket er fantastisk! Når det gjelder stilen min, handler jeg om å bruke noe morsomt, enkelt så vel som elegant. Å bruke noe trendy korresponderer ikke et high end stykker fra topp til tå. Personlig liker jeg å blande høyt så vel som low-end motestykker; Så i dag vil jeg dele enkle forslag til nøyaktig hvordan jeg kan blande høyt så vel som low-end mote uten problemer.
S. Hvis du søker etter en enkel morsom kjole for å bruke hvilken som helst type ukedag og helg, er dette kjolen for deg. Dette er den morsomme sommerkjolen til å bruke fra å løpe oppgaver i leiligheter til brunsj i hæler.
La oss nå snakke om høy/lav blandingsformel. Så mye som jeg liker high-end designere brikker, liker jeg også å blande så vel som å integrere moderat prisede eller nedre endestykker. Det handler ikke alltid om kostnadene for hva du skal ha på deg, men nøyaktig hvor godt du setter sammen antrekket ditt som får det til å se kostbart så vel som elegant. Du vil aldri fremstå som om du “prøver så godt”, stole Fotball Skjorter på meg! Jeg vil gi deg enkle forslag nøyaktig hvordan du kan integrere i tillegg til Brasils herrelandslag i fotball Skjorter å blande brikker som denne moderat prisede blomsterkjolen med high-end designerveske for å oppnå et trendy utseende.

< >

Tips om nøyaktig hvordan du kan blande høyt så vel som low-end mote
Bland luxe med mindre. Dette innebærer å blande avanserte produkter med mindre prisede stykker til utmerket balanse. Å blande høyt så vel som lav ende er virkelig enkel å gjøre. En av retningslinjene jeg går etter den en eller to avanserte stykker med mye mer lave endelementer. Hvis du integrerer to high end motestykker, burde begge produktene ikke være overveldende. Hvorfor kan du spørre? Siden hvis utseendet ikke blir satt godt sammen, vil det se klebrig så vel som prøve-hardt. Dagens ser et flott eksempel på å blande høyt så vel som low-end mote uanstrengt. Jeg bruker en denne enestående kjolen under $ 100 blandet med Chanel -veske samt Hermes flate sandaler. Chanel -posen er dristig, mens leilighetene kompletterer utseendet med å være anmassende. Igjen er teknikken balanse
Blanding av et high-end produkt med moteartikler med lav ende. Velg ett dominerende high-end produkt i tillegg til å style det med lavere priser. For eksempel kan du koble high-end bluse med moderat til lavere priset bunn, sko så vel som tilbehør. I denne situasjonen gir den sterke high-end blusen en uttalelse, og gir deg high-end-utseendet på en enkel og enkel måte. En metode til for å blande høyt så vel som lavendemote, som er et av mine utseende er å bruke en vanlige hvite tee-skjorter fra Walmart blandet med high-end blazer eller frakk mens det som er på lavere pris.

Du kan også glede deg over:

Den fineste så vel som den chicest bryllupsarrangementsantrekk

Hvordan heve sweatshirt -kjolen

Garderobe grunnleggende du krever at du har nå

De mange etterspurte sommerkjolen for å ha på seg …

Få kjent.

Indikasjon opp med e -postadressen din for å få nyheter så vel som oppdateringer.

veldig fornavn

veldig fornavn

veldig fornavn

veldig fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

epostadresse

epostadresse

epostadresse

epostadresse

Abonnere

Takk til deg for å abonnere!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *