Uncategorized

Hva gjør en god klesprodusent (og en dårlig)!

Hva gjør en god klesprodusent (og en dårlig)!
10/08/2018, postet av Alanic Global
Produsenter er de flerårige kildene fra hvor strømmer av detaljhandel strømmer inn i kundene til kundene, og gir dem oppfyllelse og lykke. Uten kilden som gjør jobben sin riktig, vil bekkene tørke eller produserer vann som ikke lenger er gunstig for sivilisasjonene som hviler på banken, og har til hensikt å høste fruktene av høsting.

Metaforen viser tydelig verdien av klesprodusenter – og det gode er at i dette tilfellet kan kjøpmennene (strømmer) bestemme hvilken flerårig kilde å velge mellom. Derfor ville det å vite hva som gjør en god produsent eller (en dårlig) mye mer eller mindre tillate dem å velge skjebnen til deres virksomhet.

Denne bloggen ser på hva som gjør en produsent god (eller dårlig), og kunnskapen kan være bra for deg. Interessert å ta en titt? La oss finne det ut –

1. En skreddersydd designformel som fungerer
Klærprodusenters primære poeng som utgjør hele forskjellen i dag er en skreddersydd designavdeling som fungerer full styrke. Tiden for å stable kataloger med mange lignende design er borte, og mye mer, og mange flere selgere søker å ta den kreative veien ut av det – ved å foreslå og komme med spesielle design som de kan be produsentene om å avgrense og foredle og innlemme i bulkbestillinger.

Dårlige produsenter derimot kan komme med alle samlingene i verden som ofte er repeterende og vanlige, men ikke har verktøyene eller talentet for å puste liv i skreddersydde design, og det er det som betyr noe i dag-fordi alt det “glitter er ikke gull. ”
2. MOQ -historien må være fleksibel
MOQs eller minimum kjøpsmengder viser hvor mye av et engasjement en produsent sannsynligvis vil vise med små til mellomstore forhandlere. Noen av produsentene har ikke-omsettelige og høye minimumskjøpsmengder, og selv om de er de beste, er de ikke den ideelle for din lille til mellomstore virksomhet.

På den annen side er det mange på de beste rungene av klesprodusenter USA, og disse selskapene har omsettelige MOQ -er, noe som gjør dem tilgjengelige etter alle størrelser på detaljhandelsbedrifter. Dette er mye mer sannsynlig å være valget som vil levere deg i gode tider og dårlig, noe som hver strøm trenger fra sin kilde – vann i tørke og ellers!

3. Kvalitet er alltid et viktig
Alt dette kan gå galt hvis produsenten din ikke har den ideelle typen kvalitet som får kundene dine til å gå gaga over samlingen din. Dette må alltid tas vare på, for hva er poenget hvis vannet som kaster seg ned, ikke er søtt nok til å drikke eller potente nok til å irrigere.

Dårlige produsenter ansetter ikke designere eller personer av den typen – fordi de aldri gidder å gå bort fra den samme katalogen eller kvaliteten som de produserte de foregående årene. Imidlertid er de ofte svikefulle for forhandlere, som er lokket av de lave grossistprisene – men lavt indikerer ikke alltid bra. På den annen side holder progressive produsenter av klær overskuddet lavt, men med tanke på at de bruker råstoff av høy kvalitet forblir prisene litt på høyere side.

Dette er de tingene som gjør en god (eller dårlig) klærprodusent, men nå, med tanke på at du har gitt denne bloggen en lesning, vil det være en enkel avtale for deg. Så hva venter du på? Del poengene dine eller ta kontakt med en flerårig kilde som vil føre salgsgrafen mot fruktbarhet!

Tagger:
Klesprodusenter
klesprodusenter USA
Engros klærprodusenter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *