Clothing Accessories

1940 -tallets industrielle stil mockup

1940 -talls industriell stil mockup
Gutta fra Retro Supply har utarbeidet en uforglemmelig mockup -pakke som inkluderer industrielle design fra 1940. Denne mockup -pakken gir oss fortidens kikk. I 1940 var ikke industriell stil som det er i dag, arbeiderne hadde ingen sikkerhetsbriller eller åndedrettsvern, de kuttet ved ved å bruke et bandsag så godt som de ikke fungerte i avlukker siden de ikke ble opprettet ennå. Selv om de ikke fungerte etter kravene vi jobber i dag, var det som gjorde dem så forskjellige originalitet. Uten nettet så vel som industrimaskinene som måtte være håndlaget. Originalitet var en burde ha i dette markedet, da stilene måtte være ideell bare metoden de forventer å være i dag.
Industriell stil har endt opp med å bli mye mer så godt som mye mer fremtredende i dag takket være den offentlige etterspørselen. Gjennom denne spesielle industrielle stil -mockup -pakken finner du hvordan du var å produsere på 40 -tallet. Med bare $ 39,00 får du et pakke i industriell stil samt en helt gratis historietime. Ta en titt på disse forhåndsvisningene som vil forklare dette fantastiske tilbudet.

Ytterligere informasjon om mockup -pakken:
Filstørrelse: 0,54 kb
Dimensjoner: 5472 x 3648 px
Krav: Adobe CS2+

BONUS! Hvis du vil finne mye mer om 1940 -tallet, så vel som om du brenner for nøyaktig hvordan ble industriell stil utført i disse tider, kan du se denne korte videoen produsert av Walter Dorwin Teagues stilfirma.

0/5 (0 anmeldelser)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *