Uncategorized

Raubdruckerin-Printing Urban Utility Covers On Tshirts

Street Art T-skjorter-Bokstavelig talt, kunsttrykk fra gatene og på t-skjorter
Gatekunst kan ha blitt en klisjé når du snakker om forskjellige tilnærminger til kunst utført i et visst urbant, ukonvensjonelt miljø. Men klærmerket Raubdruckerin (som oversettes til “piratskriver” fra tysk), forvandler bokstavelig talt gaten til kunst, som perfekt går inn på tekstiler, for eksempel toteposer, hettegensere eller t-skjorter. De overfører praktisk talt bakken under føttene på t-skjorter for å sørge for ekstremt original uformell slitasje.
Mundane, umerkelige ting som mangler, avløpsdekning, luftaksler og andre verktøydeksler blir de perfekte avtrykkene, gjort der på stedet, på gatene i Paris, Amsterdam, Lisboa, Athen, Roma og mer. Disse forsømte delene av gatene har et mangfold og kreativitet av design som du sikkert savnet. RubDruckerin -teamet la merke til disse små detaljene – siden 2006 for å være mer eksakte – og siden har de koblet individer til omgivelsene sine ved å legge til hvert unike mønster på et klær.
Den performative karakteren av utskriftsprosessen ved spontant å invitere folk til å få skrevet ut en t-skjorte på denne måten, er det som gjør det til et stykke ekte gatekunst. Ta et øyeblikk og se den fantastiske skjønnheten ved føttene våre, som vi ikke klarer å legge merke til på vårt daglige løp i rotteløpet.

0/5 (0 anmeldelser)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *